هیئت حضرت قاسم بن الحسن (ع) آذرخواران

کلمات کلیدی
آخرین نظرات


تشرح حال


نسب این امام زادة بزرگوار به روایت اهالی و معتمدین روستا به حضرت امام موسی بن جعفر (علیه السلام) می رسد. این مطلب در تأییدیه آقای حجت الاسلام فلسفی از کتابخانه آستان قدس رضوی نیز تأیید شده است که امامزاده عبدالمظفر (علیه السلام) نسب شریفش به حضرت امام موسی بن جعفر (علیه السلام) می رسد.

شهرت محلی


به امامزاده عبدالمظفر (علیه السلام) معروف می باشد.



زیارت نامه

السَّلامُ عَلَیکَ اَیُّهَا السَّیِّدُ الزَّکِیُّ، اَلطّاهِرُ الوَلِیُّ، وَالدّاعِی الحَفِیُّ؛ اَشهَدُ اَنَّکَ قُلتَ حَقّاً، حَقّاً، وَنَطَقتَ حَقّاً وَصِدقاً، وَدَعوتَ اِلی مَولایَ وَمَولاکَ، عَلانِیَةً وَسِرًّا، فازَ مُتَّبِعُکَ، وَنَجا مُصَدِّقُکَ، وَخابَ وَخَسِرَ مُکَذِّبُکَ، وَالمُتَخَلِّفُ عَنکَ، اَشهَد لی بِهذهِ الشَّهادَةِ، لِاَکونَ مَنَ الفائِزینَ بِمَعرِفَتِکَ وَطاعَتِکَ، وَتَصدیقِکَ وَاتِّباعَکَ، وَالسَّلامُ عَلَیکَ یا سَیِّدی وَابنَ سَیِّدی. اَنتَ بابُ اللهِ المُؤتی مَنهُ، وَالمَأخوذُ عَنهُ، اَتَیتُکَ زائِراً، وَحاجاتی لَکَ مُستَودِعةً، وَها اَنَا ذا اَستَودِعُکَ دینی وَاَمانَتی، وَخَواتیمَ عَمَلی، وَجَوامِعَ اَمَلی اِلی مُنتَهی اَجَلی، وَالسَّلامُ عَلَیکَ وَرَحمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُه.
***
سلام بر تو ای آقای پاک و پاکیزه و سرور من و ای دعوت کننده (به حق) به مهربانی، گواهی دهم که تو حق گفتی و به حق و راستی سخن کردی و (مردم را) آشکارا و نهان بسوی مولای من و مولای خودت دعوت فرمودی رستگار شد پیرو تو و نجات یافت تصدیق کننده ات و نومید و زیانکار شد تکذیب کننده ات و آنکس که با تو مخالفت کرد گواه باش برای من این گواهی را تا من بوسیله معرفت و اطاعت تو و تصدیق و پیروی کردنت از زمره رستگاران باشم و سلام بر تو ای آقای من و ای فرزند آقای من توئی درگاه خدا که از آن درآیند و (معالم دین را) از آن بگیرند آمده ام به درگاهت برای زیارت و حاجت های خود را به تو سپرده ام و من اکنون به تو می سپارم دینم و امانتم و سرانجام کارهایم و همه آرزوهایم را تا پایان عمرم و بر تو باد سلام و رحمت خدا و برکاتش.

اطلاعات فیزیکی


آستان امامزاده عبدالمظفر (علیه السلام) در شهرستان جلگه و جرقویه، در روستای سیان واقع در جرقویة سفلی واقع شده است. این زیارتگاه سابقه ای قدیمی داشته و دارای صحنی به مساحت 250 متر مربع می باشد. مساحت زیر بنای بقعه و حرم حدود 3000 متر مربع است که شامل ایوان و حرم به اضافه رواقها و زائرسراهای اطراف صحن است. گنبد تک پوش امامزاده از کف 12 متر ارتفاع دارد. این بنا درسالهای اخیر توسط هیئت امناء و خیرین مرمت شده است. قسمت بیرونی ایوان با خط زیبایی زیارت عاشورا و زیارت وارث و زیارت امامزاده بزرگوار کاشیکاری شده است. در داخل بقعه و حرم، ضریحی چوبین معرق کاری شده و مشبک در ابعاد 3×2 روی سنگ مزار امامزاده شریف قرار دارد. تزئینات حرم فاقد کاشیکاری و گچ بری و آینه کاری می باشد.




موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۰۵
امیر سجاد فتحی آذرخوارانی

نظرات  (۱)

۱۸ مرداد ۹۶ ، ۰۰:۳۰ حاج حسن سپنتا
عجب اس توپی
پاسخ:
باسلام.نظر لطف تان می باشد.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">